Miljövänlig träfiberisolering

Att ha ett väl isolerat hem är oerhört viktigt. Inte bara för att det ska blir varmare och skönare hemma så att man slipper kliva ur sängen på morgonen och känna att man ska frysa ihjäl utanför täcket, men även för att minska elräkningen. Uppvärmningen av hemmet blir betydligt mindre om det är ordentligt isolerat med träfiberisolering eftersom det behålla värmen inomhus så att det inte hela tiden behöver värmas upp på nytt.

VI bytte faktiskt till träfiberisolering från en firma här i Söderhamn men då var det mest för att vi behövde isolera bättre för att nu när det har varit så kallt så har det blivit väldigt dyrt med uppvärmningen av huset. Så elräkningen har varit för hög. Vi ringde till de på A Woxberg Isolering, som specialiserar sig på träfiberisolering i Söderhamn, och pratade med dem om alternativen. Och de sa det att det är väldigt mycket bättre med den formen av isolering för att den är miljövänlig. Och vi försöker att hålla oss lite mer miljövänliga och därför kändes det som ett ganska självklart valt att anlita A Woxberg Isolering i Söderhamn för att få just träfiberisoleringen.

Efter att vi fick den insatt så har man märkt av stor skillnad, speciellt på morgonen, när man går upp och det inte är lika kallt i huset. För vi brukar ändå sänka värmen som värmepumpen ska hålla om nätterna, men att det nu ändå är lite varmare trots att vi inte har gjort någon ändring på gradantalet.