Snickeri är inte ett av mina fritidsintressen

Att ha snickeri som ett fritidsintresse, det vore nog ganska roligt ändå, men tyvärr är det inte fallet för mig. Då skulle man få saker gjorda också. Som när man har en stol eller pall eller bord eller ja något som man behöver fixa och där allt som krävs är lite snickeri men där man inte orkar göra det. Där det helt enkelt bara inte blir att man gör det för att man bara lägger den tiden på så mycket annat istället. Intressen så som att bara kolla på filmer, tv-serier och videoklipp på internet. Helst värdelösa saker egentligen.

Dock kanske jag inte behöver vara så bra på snickerier när det är så lätt att få hjälp när det är något som behöver fixas. Vi bor väldigt nära det kontor som tillhör Pinea Hantverk så det går ofta väldigt snabbt för dem att komma över för att göra reparationer eller vad som helst som behöver fixas när vi ringer dem. Så det har sina fördelar med att ha en sådan firma så nära ens hem.

Sen är det klart att även om de på Pinea Hantverk i Mönsterås har väldigt bra priser så kostar det ändå. Så det vore ju mer ekonomiskt hållbart om jag skulle se till att göra snickerierna på egen hand, men eftersom jag inte kan det och framförallt inte orkar med att göra det så är det inte något direkt alternativ och då är det bara att acceptera att det är inte så jag är. Får spara in de pengarna från något annat istället så att jag kan anlita Pinea Hantverk med snickerier i Mönsterås med gott samvete istället.