Så viktigt är det med bra ventilation

Det finns vissa saker som bara måste fungera i ett hem. Det är bland annat ventilationen. För om inte ventilationen fungerar så blir det väldigt dålig luft och det blir kvavt och blir det det så blir man väldigt trött och sen känner man att man inte vill någonting. Att man inte direkt har någon som helst energi och att man inte vil någonting hellre än att bara lägga sig ner och sova en stund. Inte bara en stund utan i flera timmar och har man då det så på ett kontor eller någon annan arbetsplats så är det knappast så fördelaktigen för produktiviteten. Så mycket bättre att fixa ventilationen då.

Där jag jobbar nu så hade vi över elektriker från Söderströms Ventilation & Bygg i Tyresö, eller jag tror att de var elektriker i alla fall. Det är väl elektriker som installerar ventilation? Eller är det några andra sorters hantverkare, vet faktiskt inte. Nu blir jag osäker, men ja, oavsett så förstår ni vad jag menar. De från Söderströms Ventilation & Bygg i Tyresö, vilka de nu än var, kom och fixade ventilationen och det blev verkligen så mycket bättre.

Dock har jag tidigare jobbat på arbetsplatser där det var helt fruktansvärt dåligt ventilation och jag kommer bara ihåg hur jag hade ständig huvudvärk när jag var där. Och i början förstod jag inte varför jag var så seg på jobbet men så var det andra som klagade på den dåliga luften och då förstod jag det sen att det faktiskt var det som det berodde på.