Snygg trädgårdsanläggning är verkligen ett hantverk

Det är lättare sagt än gjort att anlägga en ny trädgård, om den ska vara lite mer avancerad, på egen hand. Har man inte väldigt gröna fingrar och erfarenhet av att syssla med blommor och plantera och sådant så är det inte alltid så lätt att genomföra det på egen bevåg. Jag tillhör själv den gruppen av människor som inte är så värst insatta i branschen när det kommer till anläggning och växter så när vi skulle göra om i trädgården var det inte ens någon diskussion om att vi skulle ta professionell hjälp istället.

För det är inte bara vad som är snyggt utan det är även vilka växter som fungerar bra ihop med varandra och inte. För så mycket vet jag ändå att vissa växter kan vara bra för varandra medan andra drar ner varandra så att det blir dåligt istället. Och att det beror på olika saker, hur rötterna är och sådant. Men aja, det är inte riktigt mitt problem. Vi hade trädgårdsmästare från Hallands Anläggning, superduktiga och väldigt trevliga, som var här och fixade trädgården. Det blev väldigt bra. Jag måste säga att resultatet, trädgården som den är nu, är betydligt bättre än vad jag ens trodde att den kunde bli. Så fina färger också.

Rekommenderar verkligen Hallands Anläggning till er andra som liksom jag saknar all tillstymmelse av gröna fingrar men som ändå vill ha det fint i trädgården. Har några vänner som fungerar på att göra om i sin trädgård också, för att de blev lite avundsjuka som de själva sa, när de såg hur fin vår trädgård blivit.